• Psihoterapie individuală

    Psihoterapia individuală reprezintă o cale spre autocunoaștere, pentru persoanele aflate în impas și nu numai. Astfel, persoanele care apelează la o astfel de abordare, au șansa de a învăța să gestioneze mai bine stările emoțioale, blocajele, de a gestiona stările conflictuale, de a învăța strategii noi adaptative, de dezvoltare personală.

    Cabinetul reprezintă un cadru securizant, ce oferă oportunitatea unui dialog verbal și non-verbal în limite strict confidențiale.

    Beneficiile psihoterpiei individuale:

    • diminuarea simptomatologiei

    • creșterea stimei de sine și a asertivității

    • gestionarea unor situații noi de viață

  • Psihoterapie online

    Criza COVID-19 a intensificat nevoia de consiliere psihologică/psihoterapie, însă restricțiile de deplasare sau nevoia de a ramâne într-un spațiu sigur, ne împiedică să ne desfășurăm ședințele față în față. Terapia online vine în întâmpinarea tuturor celor care au nevoia de a interacționa cu un specialist și a urma un proces de consiliere/psihoterapie. Psihoterapia in mediul online se bazează pe același concept ca cea individuală, doar ca folosește comunicarea la distanță.

    Tetapia online se desfășoară prin intermediul unei platforme video (Skype, Zoom, Facetime).

  • Psihoterapie de cuplu

    Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu și nu a unor obiective personale. Partenerii își vor fixa obiective comune, pe care vor încerca să le atingă cu ajutorul psihoterapeutului.

  • Evaluare psihologică clinică

    Evaluarea psihologică clinică este foarte utilă atât în vederea formulării diagnosticului cât și pentru construirea programelor terapeutice și măsurarea progresului înainte, în timpul și după tratament sau intervenție.

  • Program de Educație Parentală - Cercul Siguranței

    Programul de Educație Parentală Cercul Siguranței este un program recunoscut la nivel internațional, ce se bazează pe 50 de ani de cercetări în teoria atașamentului.

    Programul se adresează viitorilor părinți, părinților, bunicilor, educatorilor, precum și altor persoane implicate în creșterea și educarea copiilor, care doresc să învețe să înțeleagă și să răspundă cât mai bine nevoilor copiilor, cât și cum să creeze o relație emoțională cât mai puternică cu aceștia, astfel încât să le dezvolte încrederea și stima de sine.

    Află mai multe despre Cercul Siguranței (Circle of Security) aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=1wpz8m0BFM8&t=5s
    https://www.youtube.com/watch?v=F6DhnbgRAOo
    https://www.youtube.com/watch?v=PSWoUl5go7c

    În cadrul fiecărei întâlniri se vor viziona înregistrări video cu cazuri reale, cu copii în interacțiune cu părinții. Pe baza înregistrărilor video vor fi discuții și momente de reflecție.

    Grupul va funcționa ca un mediu de suport unde participanții se vor putea simți înțeleși și acceptați și vor putea conștientiza și analiza modul în care se descurcă în relație cu copiii.

    Cercul Siguranței funcționează ca o harta cu ajutorul căreia ne putem ghida, ori de cate ori avem nevoie de îndrumare și suport în relația cu copiii.